M K nagelstudio

Onze Diensten

Wat is manicure?

Een manicure is een behandeling voor de handen en nagels, met doel om de handen en nagels te verzorgen en te verbeteren. Tijdens een manicure worden de nagels gevijld en in de gewenste vorm gebracht, de nagelriemen verzorgd en de handen gemasseerd om de bloedcirculatie te stimuleren. Daarnaast kunnen er ook nagellak, nagelverharders of nagelriemolie worden aangebracht om de nagels te versterken en te beschermen. 

Een manicure kan zowel esthetische als gezondheidsvoordelen bieden, zoals het voorkomen van nagelproblemen zoals breken of scheuren en het verbeteren van de algehele uitstraling van de handen.


Ik geloof in manicure, Ik geniet van verzorgde handen, Ik wordt enthousiast van kleuren in de juiste combinatie,
Jij toch ook?

Manon Koning
nagelstyliste
Waarom een manicure?

Waarom een manicure?

Er zijn verschillende goede redenen waarom mensen een manicure behandeling zouden kunnen overwegen.

Hieronder volgen enkele redenen waarom een manicure gunstig kan zijn:

  • Verbetering van de algehele uitstraling van de handen en nagels. Een manicure kan helpen om de nagels te verzorgen en te vormen, en de nagelriemen te hydrateren en glad te maken, wat kan leiden tot mooie en gezonde nagels en handen.

  • Preventie van nagelproblemen. Regelmatige manicures kunnen helpen om nagelproblemen zoals breken, scheuren of splijten te voorkomen, doordat de nagels regelmatig worden verzorgd en gehydrateerd.

  • Ontspanning en zelfverwenning. Een manicure kan ook dienen als een ontspannende en rustgevende ervaring, waarbij je even kunt ontspannen en jezelf kunt verwennen. De handmassage die vaak deel uitmaakt van een manicure kan bijvoorbeeld helpen om stress te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren.

  • Gezondheidsvoordelen. Een manicure kan ook helpen om de gezondheid van de handen en nagels te verbeteren, door het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de bloedcirculatie in de handen.

Kort samengevat, een manicure kan zowel esthetische als gezondheidsvoordelen bieden en kan een geweldige manier zijn om jezelf te verwennen en te ontspannen.

Waarom nagelverzorging en hoe vaak?

Waarom nagelverzorging?

Nagelverzorging is belangrijk omdat het kan helpen om de gezondheid van de nagels te behouden en te verbeteren.
Door regelmatig je nagels en nagelriemen te verzorgen, kun je nagelproblemen zoals breken, scheuren en infecties voorkomen.
Hoe vaak je je nagels verzorgt, hangt af van verschillende factoren, zoals de conditie van je nagels, je levensstijl en je persoonlijke voorkeuren. Over het algemeen wordt aanbevolen om je nagels een keer per week te verzorgen, bijvoorbeeld door ze te vijlen en te hydrateren met nagelriemolie.

Nagelverzorgingsroutine

Als je merkt dat je nagels snel (af)breken of scheuren, of als je last hebt van nagelproblemen zoals schimmelinfecties, kan het nodig zijn om je nagels vaker te verzorgen.
Dan is het verstandig om een professionele manicure te overwegen, zodat een nagelstyliste de conditie van je nagels kan beoordelen en je kan adviseren over de beste nagelverzorgingsroutine.

Professionele manicure

Bij een professionele manicure ook vaak nagelstudio genoemd wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige producten, en instrumenten  en professionele technieken om de nagels te verzorgen en te versterken.
Bovendien kan een nagelstyliste je adviseren over de beste nagelverzorgingsproducten en technieken voor jouw specifieke nageltype en levensstijl. Daarom is het een goede idee om af en toe een professionele manicure te bezoeken om je nagels in optimale conditie te houden.

Nagelverzorging
Wat is BIAB

Wat is BIAB?

BIAB staat voor “Builder In A Bottle”, wat een type nagelversteviger is dat in één flesje wordt geleverd. Dit product is een soort hybride tussen een nagellak en een gel. Het is ontworpen om de natuurlijke nagel te verstevigen en de groei te bevorderen, waardoor het een populaire keuze is voor mensen die zwakke, dunne of broze nagels hebben.

Formule

De BIAB-formule is ontwikkeld om snel aan te brengen en te drogen, waardoor het een handige oplossing is voor mensen die weinig tijd hebben om naar een nagelstudio te gaan. Het wordt aangebracht op de natuurlijke nagel en kan worden gebruikt als basis voor nagellak of als een op zichzelf staande nagelbehandeling.

BIAB kan worden gebruikt om de nagel te verstevigen en te beschermen tegen breken en splijten. Het biedt ook een glad oppervlak dat perfect is voor het aanbrengen van nagellak, wat ervoor zorgt dat de nagellak langer meegaat en er mooier uitziet. Het voordeel van BIAB is dat het minder schadelijk is voor de nagels dan andere nagelversterkers of nagelverlengingen zoals acryl of gel.

Populariteit van BIAB

In de wereld van nagelverzorging is BIAB de laatste jaren steeds populairder geworden vanwege de voordelen die het biedt. Het is een gemakkelijke en snelle oplossing voor mensen die mooie, gezonde en sterke nagels willen hebben zonder regelmatig naar een nagelstudio te gaan.